Cilla Verbeek

Organisator IMBC

25 jaar zelfstandig ondernemer.


Cilla Verbeek woont in Nijmegen en gedeeltelijk op Ibiza

 

Begonnen in de civiele techniek en vanuit haar carrière in de vastgoedbranche, makelaardij op Ibiza terecht gekomen. Door de vraag vanuit projectontwikkeling in het buitenland  ben ik als projectmanager regelmatig in de wintermaanden afgereisd naar Ibiza. Alleen tijdens de wintermaanden mag er verbouwd worden op het eiland. 

Hierdoor heb ik het eiland in zijn mooiste tijd mogen ontdekken en ben ik onwijs veel interessante mensen tegengekomen. Het eiland trekt bijzondere mensen aan die alles opgeven voor een leven on the white island. Ieder met een eigen verhaal en de guts de overstap daadwerkelijk te nemen.

 Samen met een uitgever zijn wij Ibiza Magazine begonnen en blijkt de vraag naar en de nieuwsgierigheid om meer van het eiland buiten het uitgaan circuit erg groot. Vanuit dit grote succes komen er vanuit diverse branches ook zakelijk gezien vele vragen.

Spanje zaken doen is toch net een andere tak van sport. Netwerk organisaties zijn er niet echt op het eiland te vinden vandaar dat ik de business club heb opgericht. 

 

Netwerken, kennis maken, zaken doen op een informele wijze waarbij de gun factor in de business club de grootse schakel zal zijn. 

Met het gehele team, zowel in Nederland en op Ibiza, zullen wij door middel van vraag en aanbod op het  Forum ervoor zorgen deze netwerk dagen voor u als ondernemer zakelijk zo aantrekkelijk mogelijk te maken. 

 

Wat ik dit netwerk te bieden heb is een groot zakelijk netwerk die ik graag aan jullie voorstel, breng ik zakelijke ondernemers bij elkaar zodat delen, vermenigvuldigen wordt. 

 

Daarnaast gaan we er leuke zakelijke uitstapjes maken en zult u kennis kunnen maken met het wellicht nog onbekende van Ibiza of Nederland. 

 info@imbusinessclub.com

cilla@ibizamagazine.com

0031(6)55588776


Lili Negru

CEO Ibiza management

 


 Benefit from years of experience working with and around VIP clients.

 

We make the most of our tried and trusted network of serves providers, all which work hard to ensure your enjoy the ultimate meetings, Company party or Ibiza holiday.

 

Whether you are launching a new product to Ibiza, you want to invest or buy a project, we will manage the whole road to success. 

 

www.stayatibiza.com

  

 

Sophia de Boer

 Presentatrice en Gastvrouw 

fotograaf: Peter Baars 


Sophia de Boer is fotomodel, journaliste en tot op heden televisiepresentatrice.

In 1986 won ze de Miss Holland verkiezing

Maar sinds medio 2015 is ze wekelijks te zien op de zondagmiddag bij RTL4 met Life is Beautiful als presentatrice en item reporter.


Sophia de Boer en haar man Erik waren deelnemers aan het TROS-programma Love Letters van Linda de Mol, dat zij wonnen. Hierna trouwden zij live op televisie.
Op 31 mei 2015 is zij unaniem gekozen door een vakjury en gekroond tot Mrs Netherlands Universe 2015. Naast deze titel maakt zij zich sterk voor het goede doel 'stop huiselijk geweld tegen vrouwen'

 

Wat Sophia dit netwerk te bieden heeft:

Samenwerkingsmogelijkheden vanuit presentatrice, modellenwerk en uiteraard zorg ik binnen de businessclub voor de presentatie en sta ik garant voor de gezelligheid.  

 

 

Hanneke van Doorn

Online expert met creatieve spirit.

De drang om te creëren!


Dat is wel mijn levensmotto.

Aangenaam: Hanneke van Doorn woont in Nijmegen.

Als mijn werk en agenda het toelaten ben ik een paar keer per jaar te vinden op Ibiza.

 
Ik doe alles in mijn leven met passie, ik wordt blij van de kleinste dingen in het leven of dat nu een hapje en drankje met dierbare vrienden is, of een merk in de markt zetten voor een nieuwe klant.


Sinds mijn eerste kennismaking met Ibiza enkele jaren geleden ben ik gegrepen door de vibes van het eiland. Het struinen over de hippiemarkten inspireerde mij om te starten met HanneHaves, een webshop voor handgemaakte hebbedingen. Hier kan ik mijn drang om mooie sieraden te creëren en kleding te bewerken helemaal tot uiting brengen.


Wat mij inspireert als online expert is werken met ondernemers, gedreven mensen die hun eigen passie nastreven. Met mijn kennis, creatieve en verrassende (online)concepten, die praktisch uitvoerbaar zijn, help ondernemingen nog succesvoller te maken met hun online performance zoals website/ webshop en social media inzet. Met mijn bureau Concepts of Communications combineer ik creativiteit, kennis van het vak, enthousiasme en gedrevenheid. 

Cilla heeft mij gevraagd die passie in te zetten voor IMBC. Die uitdaging pak ik met beide handen aan.

 

Meer te weten komen over mijn passies? Neem eens een kijkje op mijn site en shop:

 

info@hannehaves.nl

www.hannehaves.nl