Ibiza Real Estate BDK

De Nederlandse aankoop adviseurs van Ibiza real Estate werken voor Nederlanders die op IBIZA een huis willen kopen of laten bouwen. Door de kennis van het eiland, de ervaring en de samenwerking van 2 van de TOP 10 makelaarskantoren op het eiland garanderen zij voor u het beste resultaat.

 

The Dutch purchase advisors Ibiza real estate work for Dutch who want to buy or build a house on Ibiza. Their knowledge of the island, the experience and the collaboration of two of the TOP 10 real estate agencies on the island,guarantee the best results for you.

 

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD ALS AANKOOPMAKELAAR

Als makelaar in IBIZA zijn wij gespecialiseerd als aankoopmakelaar. Wij verkopen geen woningen. Hierdoor maak je gebruik van de jarenlange ervaring die wij als aankoopmakelaar hebben opgedaan. Met onze hulp ben je financieel beter af en loop je minimaal risico. Ook zal je slagingskans toenemen. De woningmarkt in IBIZA is de laatste tijd immers behoorlijk aangetrokken. In IBIZA kennen wij elke makelaar van elk kantoor. Daardoor verloopt de communicatie een stuk eenvoudiger.

Op het eiland zijn alleen verkoop makelaars actief welke u niet bijstaan, maar de verkoper. Ze worden immers betaald door de verkoper. Vaak doen ze zich voor als uw adviseur, maar beide makelaars treden op voor de verkoper en delen de courtage.


Onze samenwerking met DJT Bouwadvies (www.djtadvies.nl) maakt het ook mogelijk zonder stress een plot te kopen en zelf uw droomwoning te realiseren. Wij kennen het klappen van de zweep. Mede doordat wij ieder zelf al een huis hebben gebouwd op IBIZA en daarmee bezig zijn.

Wij treden exclusief op als jouw adviseur!!

Eddy de Jong

Tel : +34 971508260
Mail: eddy@ibizarealestatebdk.com