Life is a gift # Ibiza Regatta 2017 

IMBC heeft voor haar leden met de organisatie van de IBIZA Regatta een mooie deal gemaak. Hierdoor kunnen IMBC leden  deelnemen aan het social programm tijdens de Regatta.
Vier dagen lang (ma, di, wo en do) hebben leden de uniek kans om te netwerken op unieke plekken, restaurants en clubs van het eiland tijdens special party's die voor alle deelnemers en relaties van de IBIZA Regatta worden georganiseerd voor de speciale prijs van € 500,-- p.p. (alle drankjes en eten). Losse avond deelname is € 140,--. 

Een unieke kans om optimaal te netwerken. Overdag heeft u alle gelegenheid om het eiland te verkennen en/of afspraken in te plannen met relaties. Natuurlijk kunt u ook genieten van de zon, strand en wat het eiland verder te bieden heeft. 

 

MAANDAG 25 september
19.00-24.00 uur Grand Opening bij Villa Mercedes Ibiza (Sant Antoni) met welkomstcocktails, happy hour, grand dinner en LIVE muziek van o.a. de beroemde gitaar-virtuos Paco Fernandez.

DINSDAG 26 september
19.00-24.00 Happy hour met Sangria de Cava, diner bij de idyllische strandclub Elements in Cala Benirras met een grote "flower power" feest.

WOENSDAG 27 september
19.00-24.00 Happy Hour James Bond meets Ibiza Party op de rooftop terrace van het Me Hotel (Santa Eularia). Happy hours met Martini  'shaken not stirred', diner buffet en big party op het dak!

DONDERDAG 28 september

19.00-24.00 uur Happy hour en laatste prijsuitreiking op het terras van STK Ibiza (onderdeel van Hotel Corso) met prachtig uitzicht op de oude binnenstad van Ibiza, heerlijk diner in het restaurant STK Ibiza en a Big Ibiza Regatta party tot in de vroege uurtjes met DJ Menno!

 

Optie: dag zeilen naar Formentera op vrijdag 29-9
Als extraatje, is het mogelijk om op vrijdag 29 september mee te gaan met een tocht met een Catemaran van IBIZA STAD - FORMENTERA (LUNCH) SAN ANTONI op het startschip. Dit is een onofficieel programma onderdeel. Veel zeil teams doen hier ook aan mee. Kosten voor deze tocht zijn
€  85 p.p