IBICOVER STORY

In onze naam IBICOVER zit niet voor niets een verwijzing naar Ibiza. De IBICOVER story is namelijk begonnen op dit prachtige eiland. En dat zie je dan ook terug in onze duurzame producten. Ons assortiment handdoeken, hamam towels en beachbedcovers zijn stuk voor stuk unieke uitingen van de liefde voor die heerlijk relaxte en zomerse Ibiza-stijl.

Surround yourself with summer!

Strand, park of tuin. Spreid je strandlaken, plof op je zonnebed en geniet van de zon. Waar je ook bent. Onze beachbedcovers zijn ideaal voor je strandbed, onze heerlijke hamamdoeken houden je warm als je uit het water komt. Al onze producten hebben die onmiskenbare Ibiza-stijl.

THE STORY OF CREATION

In onze zoektocht naar een weverij vonden we de perfecte plek in Turkije. In een dorpje waar men alleen speciale producten voor kleine projecten maakt, worden nu ook de IBICOVER beachbedcovers en sauna handdoeken geweven. Onze beachbedcovers en sauna handdoeken worden grotendeels met de hand vervaardigt. We weten waar de katoen vandaan komt, we weten waar de touwtjes voor de sauna handdoeken gemaakt worden, waar de stof geverfd wordt en zelfs door wie de doeken uiteindelijk gemaakt worden. Zo ben jij verzekerd van unieke, handgemaakte producten van kwaliteit.