VivalaVidaIbiza


Mijn naam is Cilla Verbeek. Ibiza is voor mij thuiskomen. Zodra ik op het eiland land met het vliegtuig gaat mijn bloed sneller stromen maar komt er ook een rust over mij heen. De stress uit Nederland verdwijnt en ik kom weer tot mijzelf.

Ik droom ervan om over niet al te lange tijd Ibiza echt mijn thuis te maken en er te gaan wonen. Een huis met een Bed & Breakfast is mijn streven. Tot die tijd wil ik er zo vaak als mogelijk naar toe en er zijn, genieten, de bewoners leren kennen en ondernemen. Want van jongs af zit het 'zaken doen' in mijn bloed. 

Door diverse bekenden uit Ibiza werd ik benaderd om de verhuur van prachtige vakantiehuizen (villa's en appartement) op de mooiste locaties in Nederland kenbaar te maken. 

Door mijn vele bezoeken aan Ibiza ken ik inmiddels de leukste stranden en baaien, mooiste en authentieke beachclubs, barretjes, hots pots en activiteiten om te ondernemen op dit zonnige, vrolijke en mooie eiland.

Ik deel ze graag met jullie dus vandaar deze website: Viva la Vida Ibiza! Het is niet alleen een website met vakantiehuizen maar ook een 'community' waarop alle leuke dingen, producten, hots pots, plaatsen en wetenswaardigheden over Ibiza een plek vinden.

Muchos saludos soleados!‚Äč Cilla 

Cilla Verbeek 

 

 

 

Mail: info@vivalavidaibiza.com

Tel:+31(6)55588776