Ibiza Dances

 

Jarenlang al komen we al op Ibiza. En altijd fluisterde mijn man en ik tegen elkaar: ‘Je zou hier maar een huis hebben…’

5 jaar geleden lagen we met het gezin op het dak van ons gehuurde vakantie huis naar de Ibiza nacht te staren. Het was zo’n nacht vol vallende sterren en allemaal deden we een wens zonder deze uit te spreken.

Maanden later spraken mijn man en ik toch onze wens hardop naar elkaar uit. En we hadden allebei dezelfde wens: ons gedagdroomd over een huis op ons geliefde eiland omzetten in realiteit. Dat is nog een hele bevalling geweest, zie blog  maar uiteindelijk is die droom uitgekomen. Wil je weten hoe die droom eruitziet kijk dan even op villa danceswant onze droom is ook te huur.

En daarmee is Ibiza Dances geboren. Want nu was ik natuurlijk de vraagbaak voor vrienden en familie over wat nou echt de leukste plekjes op het eiland zijn.

En als Ibiza ambassadeur voelde ik me vanaf dat moment ook verantwoordelijk dat niemand in de tourist traps zou trappen maar dat zij, net als wij, de unieke plekjes van het eiland zouden ontdekken. Dus ik besloot een kleine facebookpagina te beginnen om deze tips te delen. Voor vrienden en familie. Nou ja dat is nu een actieve en grote community van Ibiza lovers geworden. En na 3 jaar is daar een instagram account en de website bijgekomen.

Ibiza heeft me geleerd dat wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen. Dus ik blijf vol plezier en toewijding mijn Ibiza pareltjes met jou delen!

Geniet van Ibiza, van de tips op deze pagina en laat af en toe even een berichtje achter daar word ik dan weer heel blij van.

Besos,
Rianne

 


Rianne Toussaint

 

AllSaint is de energy shot voor ondernemers met durf.


Tel.: +31 (0)6 21287754

Mail: Rianne@ibizadances.com