Cilla Verbeek, Bladmanager bij Ibiza Magazine, nam eind 2016 het initiatief om een business club voor ondernemers op te richten die allemaal een gemeenschappelijk deler hebben, de liefde voor 'The White Island' Ibiza.

In november 2015 is het idee ontstaan de Ibiza lovers te verwennen met Het Lifestyle magazine over Ibiza. Nu ruim een jaar verder is Ibiza Magazine een feit en is gebleken dat de behoefte vanuit ondernemers en de beleving vanuit de lezers een enorm succes is.

 

Doel van IMBC is om ondernemers in Nederland, België en Ibiza met elkaar verbinden.
Op 1 januari 2017 is de IMBC Business Club Ibiza gelanceerd.

 

Cilla Verbeek 

Oprichtster IMBC business Club 

Bladmanager Ibiza Magazine

Moeder van een dochter: Zosja 13jr

Geb.datum: 15-04-1972

Woont in Nederland (70%) en Ibiza (30%)

mob 0031 (6) 55588776


Wij organiseren unieke bijeenkomsten die een combinatie zijn van muziek, cultuur ondernemen en netwerken. Als IMBC member heeft u toegang tot een bijzondere en exclusieve groep van ondernemers die allemaal iets met Ibiza hebben en aan elke bijeenkomst een bijdrage zullen leveren. Talentvolle professionals die zaken op een totaal andere manier bekijken. Die voorbij grenzen durven te denken, levensgenieters die ervaringen, expertise, producten en of diensten willen aanbieden/delen met andere professionals. 

 

De naam IM staat voor I am en BC voor Business Club, of wel I'am Business!  De leden van de Business Club die waarden kenmerken zichzelf in de zakelijke wereld als: leiderschap, harmonie, kracht, verbinden, inspiratie en beleving.

Wij zorgen voor voor een evenredige vertegenwoordiging van de branches binnen IMBC en letten op de Ibiziaanse link. 


Het lidmaatschap van IMBC is € 495,- excl. btw per jaar. Uit deze contributie worden jaarlijks (gedeeltelijk) de kosten gedekt van een viertal unieke bijeenkomsten op Ibiza. Tweet bijeenkomsten in Nederland en/of België. De overige bijeenkomsten zijn op Ibiza.
Meer over lidmaatschap leest u op de pagina memberschip.

IMBC heeft als doel een unieke en diverse groep mensen bij elkaar te brengen die de energie vertegenwoordigen van de nieuwe en innovatieve economie.